RSS

  • Increase font size
  • Default font size
Sarajevë, Bosnjë Hercegovinë Shtyp Shpërndaje me Postë Elektronike
E Merkure, 15 February 2012

Me datë 23 janar 2012 në ambientet e Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Sarajevë u organizua hapja e ekspozitës “Dimri në Sarajevë 2012”, e piktorëve shqiptarë, z.Buron Kaceli, Mustafa Arapi, Marjana Goxhabelliu dhe Fatmir Carkanji. Në hapjen e ekspozitës morën pjesë, Ministri i Turizmit dhe Ambientit të BeH znj. Branka Duric, ish presidenti i BeH, Stjepan Kljuic, përfaqësues të Presidencës, Kuvendit, Këshillit të Ministrave, trupi diplomatik i akredituar në Sarajevë, akademikë, profesorë të Universitetit të Bosnjë Hercegovinës, përfaqësues të komunitetit shqiptarë, media etj.

Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Bosnje Hercegovinë, z. Flamur Gashi, theksoi se me këtë aktivitet fillojnë festimet e 100 vjetorit të Pavarësisë së Shtetit Shqiptar.

 
Posta Elektronike