RSS

  • Increase font size
  • Default font size
Takim përurues i ngritjes së Grupit Parlamentar të Miqësisë, Kanada-Shqipëri Shtyp Shpërndaje me Postë Elektronike
E Merkure, 06 Qer 2012

Më datë 03 maj 2012, Ambasadorja Petoshati mori pjesë në takimin përurues të ngritjes së Grupit Parlamentar të Miqësisë Kanada-Shqipëri. Takimi u zhvillua në mjediset e zyrës së Me këtë rast deputetët dhe senatorët e pranishëm që iu përgjigjën ftesës së Ambasadës për të qenë pjesë e grupit të Miqësisë, zgjodhën njëzëri znj. Lois Broën,në cilësinë e Kryetares deputete konservatore, njëkohësisht Sekretare Parlamentare për Bashkëpunimin Ndërkombëtar, ndërsa deputetët Alexandrine Latendresse dhe David Sëeet u zgjodhën Nënkryetarë të këtij grupi.

Ambasadorja Petoshati vlerësoi simbolikën e veçantë të rikrijimit të Grupit Parlamentar të Miqësisë në Vitin e 100 Vjetorit të Pavarësisë dhe Vitit të Shqipërisë në Kanada.

 
Posta Elektronike