RSS

  • Increase font size
  • Default font size
Kanada, koncert i madh pranveror me këngëtarë shqiptarë Shtyp Shpërndaje me Postë Elektronike
E Merkure, 06 Qer 2012

Në datat 12-13 maj 2012, Shoqata "Albanian-Canadian Events" organizoi në qytetet e Torontos dhe të Montrealit Koncertin e Madh të Pranverës, me pjesëmarrjen e artistëve të mirënjohur Mirush Kabashi, Manjola Nallbani, Kastriot Tusha dhe Gjokë Beci. Në koncertin e zhvilluar në Montreal mori pjesë edhe Ambasadorja Petoshati.

Ambasadorja Petoshati mbajti një fjalë të shkurtër përshëndetëse në nderim të 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë.

 
Posta Elektronike