RSS

  • Increase font size
  • Default font size
Print E-mail
Ministry of Foreign Affairs
Address: Bulevardi 'Gjergj Fishta', Nr 6. Tirana

Kontakto:
(Për informacione konsullore, legalizime, probleme të qytetarëve shqiptarë brenda dhe jashtë vendit), kontaktoni në:
Zyra e shtypit
Për lajme, kërkesë për informacion, intervista, botime etj kontaktoni në:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
 
Posta Elektronike