RSS

  • Increase font size
  • Default font size
Zyra për Marrëdhënie me Publikun në MPJ PDF Shtyp E-mail
E Enjte, 04 Nentor 2010

Kjo zyrë funksionon brenda Drejtorisë Konsullore të MPJ-së, për dhënie informacioni dhe trajtimin e të  gjitha kërkesave, ankesave dhe sugjerimeve të qytetarëve për probleme të karakterit konsullor.  

Zyra për Marrëdhënie me Publikun në MPJ mund të kontaktohet me takime të drejtpërdrejta, nëpërmjet letrave me postë si dhe në numrat e telefonit dhe adresën e-mail si vijon:  

Tel: 003554/2233493/
Tel: 003554/2364090 ext. 79159
e-mail: Kjo Adresë e Postës Elektronike është e mbrojtur nga reklamat e pa dëshirueshme.Ju duhet JavaScript e instaluar për ta lexuar

Last Updated on E Premte, 29 Prill 2011
 
Posta Elektronike