Zv.Ministri i Punëve të Jashtme, Z. Sokol Dervishaj, në takim me Drejtorin e Përgjithshëm të Marrëdhënieve Dypalëshe dhe Çështjeve Evropiane të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Sllovenisë, Z. Tadej Rupel

Zv.Ministri i Punëve të Jashtme, Z. Sokol Dervishaj, në takim me Drejtorin e Përgjithshëm të Marrëdhënieve Dypalëshe dhe Çështjeve Evropiane të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Sllovenisë, Z. Tadej Rupel

Stop slideshowStart slideshowRefreshMbyllni Dritaren