Ministri Bushati në takim me përfaqësues të Shërbimit të Jashtëm Evropian dhe ambasadorin e BE në Shqipëri, z.Ettore Sequi
Ministri Bushati në takim me përfaqësues të Shërbimit të Jashtëm Evropian dhe ambasadorin e BE në Shqipëri, z.Ettore Sequi
Stop slideshowStart slideshowRefreshMbyllni Dritaren