Publikohen procedurat, afatet dhe dokumentacioni i kërkesave për njohje të shtetësisë shqiptare, shqyrtimin e tyre, si dhe formën dhe mënyrat e plotësimit të kërkesës për fitimin e shtetësisë shqiptare nga personat me origjinë shqiptare” Shtyp
E Enjte, 18 Korrik 2013
Publikohen procedurat, afatet dhe dokumentacioni i kërkesave për njohje të shtetësisë shqiptare, shqyrtimin e tyre, si dhe formën dhe mënyrat e plotësimit të kërkesës për fitimin e shtetësisë shqiptare nga personat me origjinë shqiptare”, së bashku me formularët përkatës. Detajet i gjeni ne linkun:
MBI NJOHJEN OSE MARRJEN E SHTETESISE SHQIPTARE