Na kontaktoni
Shtyp
Ministry of Foreign Affairs
Address: Bulevardi 'Gjergj Fishta', Nr 6. Tirana

Kontakto:
Zyra për Marrëdhënie me Publikun në MPJ
(Për informacione konsullore, legalizime, probleme të qytetarëve shqiptarë brenda dhe jashtë vendit), kontaktoni në:
Tel: 003554/2233493/
Tel: 003554/2364090 ext. 79159
e-mail: Kjo Adresë e Postës Elektronike është e mbrojtur nga reklamat e pa dëshirueshme.Ju duhet JavaScript e instaluar për ta lexuar
Zyra e shtypit
Për lajme, kërkesë për informacion, intervista, botime etj kontaktoni në:
Tel: +355 4 2364090 ext. 79233
Kjo Adresë e Postës Elektronike është e mbrojtur nga reklamat e pa dëshirueshme.Ju duhet JavaScript e instaluar për ta lexuar